woensdag 24 maart 2010

Een eenvoudige doch voedzame maaltijd….

.. is van levensbelang. Hoe kun je anders stand houden bij windkracht 5 of hoger, met manshoge golven (en volgens mij zijn golven al snel manshoog op een laag bootje als een Drascombe...), regen, mist?
Dan moet je lijf voorzien zijn van alle benodigde voedingsstoffen en moet je geest iets hebben om naar uit te zien. Iedereen kent toch die interne discussies.. Wat doe ik hier? Waarom zit ik hier in die natte shit terwijl iedereen al lekker op een oor ligt, vastgeknoopt aan het anker of aan de wal? Een goede maaltijd (of een lekker snackje) in het verschiet, geeft dan weer een extra stimulans om door te gaan.

Dit blog wordt dan ook gebruikt om de kombuis van Lytse Vilja te bespreken. Hoe richten we e.e.a. in en waarom doen we het zo. Welke gerechten worden er regelmatig klaargemaakt, voorzien van alle recepten.


Reacties op de recepten en de blogjes in het algemeen zijn altijd van harte welkom! En als je zelf leuke recepten hebt, of handige tips, of aanvullingen op mijn recepten.. plaats ze gerust.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten